SOS Gyermekfalvak-Szociopoly Csapatépítő tréning, ahogy még nem csináltad: éld túl!

Kijönnél a családoddal havi 150 ezer forintból? Csapatépítő 3,5 óra önfeledt nevetéssel, olykor döbbenettel fűszerezve.

Szociopoly

A Szociopoly egy interaktív „társasjáték”, ahol különböző élethelyzetekben próbálhatjátok ki magatokat színészek közreműködésével. Egy mélyszegénységben élő család bőrébe bújva kell a segélyből kihúznotok egy hónapig. Minden harmadik állami gondoskodásba kerülő gyermek ilyen családi háttérből érkezik. Az ő életüket szeretnénk egy izgalmas, interaktív, nevetéssel, gondolkodással és érzelmekkel teli játék keretében megmutatni. 

Mi történik a játék során? A játék elején mindenki kap instrukciókat, hogy hány gyermeke van, milyen körülmények közt él, megkapja a ma Magyarországon elérhető támogatásokat, családi pótlékot, GYES-t, segélyt, mint a való életben.

Falun laksz, munkalehetőség a közelben alig, közmunkából élsz, vagy feketézel, el kell tartanod a családod. Eljön-e az a helyzet, amikor uzsoráshoz fordulsz kölcsönért?

SzociopolySzociopoly

A játékvezető egyben az önkormányzat, a boltos és az uzsorás is, az SOS Gyermekfalvak szociális munkása pedig segít megérteni a döntések családokra gyakorolt hatását. A játékban az nyer, akinek sikerül túlélnie a hónapot. Tudsz-e fordítani a sorsodon ilyen feltételekkel? 

játékos szám: minimum 16 maximum 55 fő
játék időtartam: 3,5 óra

Céges csapatépítő vagy esemény kapcsán vedd fel velünk a kapcsolatot. A csapatba hívd meg kollégáid, vagy akár partnereid, ismerőseid, és induljatok együtt a “túlélésért”!
andrea.dobo [at] sos.hu
orsolya.vamos [at] sos.hu