MVÜK áprilisi események

Eseményeink áprilisban

Áprilisi témák és üzleti kapcsolatépítés az MVÜK rendezvényein: felforgató stratégiák ; óriás vállalattal járó óriási felelősség -egy női vezető tapasztalatai ; sakk mint művészet, sport és üzlet ; vonzó munkáltató és kedvelt brand: nagy felelősség ; e-kereskedelem új korszaka ; az USA geopolitikai hatásai. IPARI KLUB a befektetési lehetőségek témában.

Az MVÜK rendezvényein a Business Connect egy lényeges pont. Az inspirációs beszélgetések gondolatokat ébresztenek, a kerekasztalbeszélgetések kapcsolatokat teremtenek és tudásmegosztásnak adnak helyet. Ebben állnak rendelkezésre a moderátor üzletfejlesztők: ha nem tudjuk kit keresünk, de tudjuk mit, ők segítenek az összekapcsolásban, mert ismerik az 500 tag cég 1200 vezetőjét. Az adott napon a vendégelőadó is az asztaltársaságok tagja, akivel az elhangzott témában további ismereteket szerezhetünk. http://bit.ly/MVÜK_április_események

Az MVÜK már egy évtizede biztosít lehetőséget sikeres vezetőknek, hogy inspirálódjanak és kapcsolatot teremtsenek - ezáltal egymás hibáiból és sikereiből tanulva, saját területükön kiemelkedhessenek. Ha céged nettó árbevétele eléri az éves 100 millió Forintot, téged is várunk rendezvényeinkre.

Szakmai tapasztalatait velünk megosztó vendégeink a hónpaban:

Dr Frankó Csuba Dea a Spark Institute alapító- partnere, Fábián Ágnes a Henkel Magyarország ügyvezetője, Szabó László a Fodisz és a Sakkszövetség elnöke, Szautner Péter az FrieslandCampina Hungária Zrt vezérigazgatója, Perényi András Webshippy kft ügyvezetője, Dr Feledy Botod Brüsszelben élő jogász-külpolitikai szakértő. IPARI KLUBUNKON vendégünk Török László, a Yamazaki Mazak KEE ügyvezetője.

speaker photos

A különböző témákról, a dátumokról és a jelentkezési feltételekről itt tájékozódhatsz:  http://bit.ly/MVÜK_április_események

 

Kiemelt rendezvényünk lesz az IPARI KLUB április 27-én!

Hogyan tartozzunk a világgazdasági átalakulás nyertesei közé? - Török László, a Yamazaki Mazak Közép-Európai Egységének ügyvezető igazgatója osztja meg tapasztalatait. Az eseményen az ipar számos területéről érkező cégek vezetői lesznek együtt, egy helyen.

MVÜK Ipari Klub – MVÜK (mvuk.hu)

Helyszín: Haris Park / MS Teams

 

Az MVÜK rendezvények jelenleg Teams-en történnek, 9.00-11.30 óra közötti időtartamban. Az inspirációs beszélgetést minden alkalommal több körös kerekasztal beszélgetés követi, ahol a résztvevők 6-8 fős csoportokban egymással személyesebb kapcsolatot létesíthetnek.

www.mvuk.hu