MVSZ Vámlogisztika posztgraduális képzéshez kapcsolódó szakmai beszélgetés

MVSZ logó

A Vámlogisztika posztgraduális egyetemi képzésünk egyedülálló vámszakmai egyetemi szakképzés, mivel a tematika ötvözi a logisztikai és vámügyi szakterületek legfontosabb képzési tárgyköreit, kölcsönös kitekintést és gyakorlatorientált ismeretmegosztást lehetővé téve, amely gazdálkodói oldalról egyedüli egyetemi vámügyi posztgraduális diplomát ad. A vámszakmai tudás nagyon fontos a logisztikában beszerzői vagy nemzetközi ellátási láncokban közreműködő szakembereknek, hiszen a vámügyi eszközökkel jelentős gyorsítás, költséghatékonyságot érhetnek el. A logisztikai folyamatok, a globális ellátási láncok sajátosságainak ismerete pedig nélkülözhetetlen a vámszakmából érkező szakemberek számára ahhoz, hogy érdemben bekapcsolódhassanak a cégek stratégiai tervezési mechanizmusaiba.

A képzést a vámtanácsadói nyilvántartásba vételhez szükséges hatósági vizsgára felkészítő képzésként is elfogadja a Pénzügyminisztérium, így egy képzéssel két fontos célt is megvalósíthat!

A képzésről további információkat a Budapesti Corvinus Egyetem honlapján találnak, amelynek linkje: https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/kepzes/szakiranyu-tovabbkepzes/#vamlogisztika-vamlogisztika-szakkozgazdasz

A képzéshez kapcsolódó webinárunk harmadik alkalommal is egy újabb a vám-és logisztika szempontjából is fontos témára irányítja a figyelmet, a globális árukereskedelem jelenlegi helyzete, trendjei és a légiszállítás erősödése lesz a téma, s a beszélgetésben igyekszünk áttekinteni a gazdasági és kereskedelmi körülmények változásait, az érzékelhető vámszakmai és logisztikai hatásokat.

 

A Vámlogisztika szakmai webinár időpontja: 2021. április 29-én, csütörtök 16.30-18.00

Felkért beszélgetőtársak:

  • Dr. Chikán Attila professzor emeritus, Budapesti Corvinus Egyetem
  • Teleki József igazgató, NAV Repülőtéri Igazgatóság
  • Kossuth József cargo vezető - Budapest Cargo City
  • Kunya Gábor vámcsoportvezető – UPS Hungary Kft

Moderátor: Tolnainé dr. Tóth Veronika, a Magyar Vámügyi Szövetség főtitkára

 

Az eseményre a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az eseményt a MS TEAMS alkalmazásban szervezzük, a regisztráció után visszaigazolást küldünk és rendezvény előtt küldjük meg a belépési linket.

Regisztrálni a Magyar Vámügyi Szövetség www.mvsz.eu weboldalán kialakított elektronikus űrlapon lehet, az alábbi linken: https://mvsz.eu/index.php/item/1393-meghivo-a-2021-04-29-en-16-30-18-00-orakor-megtartasra-kerulo-webinariumra

Jelentkezési határidő: 2021. április 26. 16.00