Workspace & Facilities Management Committee Visit to KOSTAL BSC Office

START OF EVENT
On
WFM

Kedves WFM Bizottsági Tagok!

Ezúton szeretnénk Benneteket meghívni idei első irodabejárásunkra, a KOSTAL Üzleti Szolgáltató Központjába. Az iroda, a legújabb trendeknek megfelelő rugalmas és fenntartható szolgáltatásokat kínál a dolgozóknak. Az esemény során szó lesz az ESG és fenntarthatósági, valamint erőforrás-hatékonysági szempontokról a tervezésnél és az üzemeltetésnél. Ezen felül lehetőségünk lesz megcsodálni az egyéni irodai saláta oszlopokat is!

Program:

15:00-15:25: Érkezés és beléptetés

15:25-15:30: Köszöntő

15:30-16:15: Előadás az irodáról, irodaházról

16:15-17:00: Körbejárás, lezárás

Helyszín: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/b.

Regisztráció: Kérjük, hogy a résztvételi szándékot jelezzétek regisztrációval április 9.-ig. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a helyek száma korlátozott, a regisztrációkat érkezési sorrendben fogadjuk. (Az esemény az AmCham, WFM Bizottságának tagjai számára nyitott, a részvétel ingyenes.)

AmCham WFM Committee visits KOSTAL Budapest Office

Dear WFM Committee Memebers,

The first WFM Committee office visit this year will take place at the KOSTAL Business Service Centre on April 11, 2024.

The office offers flexible and sustainable services in line with the latest trends. During the event, we will discuss our focus-topic ESG and additionally we will address sustainability as well as resource efficiency in design and operation.Furthermore, there will be the opportunity to admire custom office salad bars.

The language of the event is Hungarian!

Please note that the event is open for WFM Members, but capacity is limited, and we accept registrations on a first come, first served basis. 

Location
1068 Budapest, Dózsa György út 84/b.
Registration Deadline
The event is open for Members only