AmCham Live: Digital Emergency – Skills Development for a Pandemic

START OF EVENT
Off

A békeidőben jól teljesítő vezetők és munkatársak a teljesítőképességük határán vannak?

Feszült és változó körülmények mellett kell most helytállnunk, miközben elvárás, hogy felkészültebbek és hatékonyabbak legyünk, mint valaha. De vajon létezik-e olyan készségfejlesztési módszer, amivel az adott extrém körülmények között nem csak túlélni, de adott esetben fejlődni is lehet, legyen szó akár:

  • stratégiai, vagy taktikai megállapodásokról vagy újratárgyalási helyzetekről,
  • a táv-csapatmenedzsment emberi és technológiai aspektusáról, vagy
  • digitális platformon történő értékesítésről és ügyfélmegtartásról.

A helyzetre kialakított készségfejlesztési témákról és módszerekről beszélgetünk:

Vitézy Péter, alapító, tartalomfejlesztési vezető, Actionlab: A közgazdász végzettségű, MBA képesítéssel rendelkező szakember jelenleg az ActionLab Kft. társtulajdonosa és tanácsadója. 15 évet dolgozott nemzetközi nagyvállalatoknál. Ötletgazdája, fejlesztője és vezető trénere a “Döntéskontroll – a póker az üzleti életben”, a Business Lies – Üzleti megtévesztések, valamint a Vonzalom alapú értékesítés tréningeknek.

Szvoboda Gábor, vezető tréner, Actionlab: Amerikanisztika szakon végezett az ELTE-n, viselkedés-elemzőként Szegeden, kognitív pszichológusnak tanult a BME-n. Dolgozott fordítóként, tolmácsként, szótárat szerkesztett, önkéntes volt a Szegedi Neurológiai Klinikán, és az emberi nyelv rejtelmeit kutatta kognitív pszichológia módszereivel.

Végh Zsolt a Színház- és Filmművészeti Főiskola színész szakán végzett, majd tíz évig a Kaposvári Csiky Gergely Színház egyik vezető színésze volt. 1998-tól kezdve rendező-forgatókönyvíróként számtalan sikeres kis- és nagyjátékfilmet készített. 2008-ban megalapította a Plotpoint reklámügynökséget, amely céggel televíziós reklámokat, mozikampányokat és vírusvideó kampányokat tervez és hoz létre. Ezen kívül több televíziós sorozatot és színházi előadást írt és rendezett. 

Tudnivalók:
A regisztráció határideje: 2020. május 19. kedd, 14:00 óra. A regisztrációs határidőt követően küldjük a linket a csatlakozáshoz.

Az AmCham webinarok ingyenesek tagságunk részére. A május 20-i webinar Zoom-on keresztül fog zajlani.

Szeretnénk jelezni, hogy az eseményt rögzítjük, amelyhez jelentkezésével automatikusan hozzájárul.

Adatvédelmi irányelveinkhez kérjük látogasson el ide: Privacy Policy.

Location
Online Platform
Registration Deadline
none