Actionlab workshop: Vonzalom alapú értékesítés

START OF EVENT
On
Actionlab 2019

Mennyit adnál azért, ha hallhatnád, mit mond egy találkozó után az ügyfeled a vezetőjének arról, hogy mit gondol rólad, a cégedről és az ajánlatodról? Az pedig végképp álomszerű lenne, ha még te is határozhatnád meg, hogy mik legyenek azok a jelzők. A Vonzalom Alapú Értékesítés program workshopon megmutatjuk azt, hogyan irányíthatod a "hátad mögött" zajló beszélgetéseket. Ez azért nem tűnik könnyű feladatnak. Ahhoz, hogy valós viselkedésváltozást érjünk el, a hagyományos tréning kevés. Mi mást tehettünk volna, mint forgattunk egy interaktív sorozatot és fejlesztettünk egy olyan blended (részben digitális, részben off-line) utazást, ami teljesen új módszertanba helyezi azt, amit eddig képzésnek neveztünk. A két órás workshopon egy olyan kalandban lesz részed, ami során megtapasztalhatod, hogy lehet a személyiséget versenyelőnnyé fejleszteni digitális és hagyományos módszertanokat ötvözve. Ráadásul még egy kézműves sörfőzdét is meg kell mentenünk.

Előadók:

  • Kardos Marcell – Alapító-ügyvezető, Actionlab
  • Vitézy Péter – Alapító-ügyvezető, Actionlab
  • Szvoboda Gábor - Vezető tréner, Actionlab

AZ ESEMÉNY RÉSZLETEI
Időpont: 2019. október 10. (09:00-11:00)
Helyszín: AmCham Hungary, Konferencia terem (1051 Budapest, Szent Istvánt tér 11., 6. emelet)
A rendezvény magyar nyelven, tolmácsolás nélkül zajlik.

ACTIONLAB BEMUTATKOZÁS
Két dolognak köszönhetjük, hogy találkoztunk. Az egyik a póker, a másik a pálinka. Próbáltad már valamelyiket? És a kettőt együtt? Barátként pókerezve fejlesztettük ki az első vállalati tréningünk alapját. Ez lett a Döntéskontroll, amivel egyéni és csoportos döntéshozatalt fejlesztünk a pókert hozva modell-környezetnek. A pálinka ott segített, amikor egy pókerversenyen elért jó helyezést ünnepelve eldöntöttük, hogy feladva a nagyvállalati vezetői karriert, meglapítjuk az Actionlab-et. Trénerkedünk, illetve részt veszünk a cég magyarországi és nemzetközi fejlesztésében több, mint tíz éve. A legutóbbi büszkeségünk, az interaktív sorozatra épülő, Vonzalom alapú értékesítés tréning, ami során a főhőst segítve, nemcsak megmentjük az Elixír kézműves sörfőzdét a csődtől, de még a versenyelőnyt jelentő értékesítői karizmát is fejlesztjük.

További információért látogass el honlapjukra: www.actionlab.hu

ENGLISH SUMMARY
Attraction sales workshop
This is a morning seminar and workshop on attraction sales. Learn how to attract your clients and the secrets of master communicators through interactive series created by ActionLab.

The event will be held in Hungarian with no translation.

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációját kérjük a zita.vagujhelyi [at] amcham.hu címre szíveskedjenek elküldeni legkésőbb október 8-ig. A szeminárium az AmCham Hungary tagjai, valamint az Actionlab partnerei számára nyitott. A részvétel ingyenes.

A jelentkezéseket az érkezés sorrendjében dolgozzuk fel, cégenként maximum 2 fő vehet részt.

Adatvédemi információ / Privacy Policy

Location
AmCham Office
1051 Budapest, Szent István tér 11.
The event is open for Members only
Member Participation Fee
The event is free for AmCham Members.