Van olyan ötleted, ami forradalmasítja a munka világát?

2020 -ra, vagyis három év múlva az Egyesült Államokban várhatóan a munkaerő 40 %-a szabadúszó lesz. A globális mobilitás eléri az 50%-ot. Az exponenciális fejlődésnek és a demográfiai változásoknak köszönhetően 5 millió munkahely tűnik el. A technológiai robbanás miatt erősödik az igény a rugalmas munkahelyek iránt, ahol nincs fix, kötelező törzsidő. A dolgozók szeretnék megválasztani, hogy milyen projektekben dolgoznak, milyen értéket teremtenek. Hosszútávon munkaélményt, nem alkalmazotti státuszt keresnek. Egyre nehezebb megtalálni és elkötelezni a munkavállalókat. Ez a magyar valóság is.

Légy részese Magyarország első 24 órás ötlet maratonjának, ahol közösen alakítjuk a munka világát!

Az Aon és partnerei egyedülálló, jövőformáló versenyt hirdetnek mindenkinek, akinek van egy merész gondolata arról, hogyan lehetne átalakítani a munka világát. Lehetsz egyetemista, ügyvezető, startupper, kreatív gondolkodó, mérnök vagy HR szakember – az a fontos, hogy legyen egy újító ötleted a munka világának megváltoztatására, és ezt fogalmazd meg egy tweet, azaz 140 karakterben!

A legjobb ötletek gazdáit hívjuk meg arra az egyedülálló 24 órás kihívásra, ahol az egyéni ötletekből közösen gondolkodó csapatok, szakértők és mentorok segítségével kialakított koncepciói lesznek. A 10 legformabontóbb megoldás, a kihívás végén egy sajtónyilvános pich verseny keretében mérettetik meg. A legjobb csapatok közel 800 cég HR-, és üzleti vezetői előtt prezentálhatják elképzelésüket Magyarország legprominensebb HR szakmai eseményén, a HR Feszten.

Jelentkezz, ha...

1. Alakítani szereted a világot, nem csak várni, hogy mi történik majd.

2. Megmutatnád magad több száz tehetséget vadászó szakember előtt.

3. Szívesen ismernél meg új arcokat, és tapasztalt szakembereket, akiket hasonló kérdések foglalkoztatnak.

4. Nem akarsz lemaradni a nyár legértékteremtőbb bulijáról!

A jelentkezéshez kattints ide!

További részletek