FULLY BOOKED Actionlab workshop: Vonzalom alapú értékesítés

  • Thursday, 10 October, 2019

PLEASE NOTE THAT THIS EVENT IS NOW FULLY BOOKED

Mennyit adnál azért, ha hallhatnád, mit mond egy találkozó után az ügyfeled a vezetőjének arról, hogy mit gondol rólad, a cégedről és az ajánlatodról? Az pedig végképp álomszerű lenne, ha még te is határozhatnád meg, hogy mik legyenek azok a jelzők. A Vonzalom Alapú Értékesítés program workshopon megmutatjuk azt, hogyan irányíthatod a "hátad mögött" zajló beszélgetéseket. Ez azért nem tűnik könnyű feladatnak. Ahhoz, hogy valós viselkedésváltozást érjünk el, a hagyományos tréning kevés. Mi mást tehettünk volna, mint forgattunk egy interaktív sorozatot és fejlesztettünk egy olyan blended (részben digitális, részben off-line) utazást, ami teljesen új módszertanba helyezi azt, amit eddig képzésnek neveztünk. A két órás workshopon egy olyan kalandban lesz részed, ami során megtapasztalhatod, hogy lehet a személyiséget versenyelőnnyé fejleszteni digitális és hagyományos módszertanokat ötvözve. Ráadásul még egy kézműves sörfőzdét is meg kell mentenünk.

Előadók:

AZ ESEMÉNY RÉSZLETEi

  • Időpont: 2019. október 10. (09:00-11:00)
  • Helyszín: AmCham Hungary, Konferencia terem (1051 Budapest, Szent Istvánt tér 11., 6. emelet)
  • A rendezvény magyar nyelven, tolmácsolás nélkül zajlik.

Actionlab bemutatkozás

Két dolognak köszönhetjük, hogy találkoztunk. Az egyik a póker, a másik a pálinka. Próbáltad már valamelyiket? És a kettőt együtt? Barátként pókerezve fejlesztettük ki az első vállalati tréningünk alapját. Ez lett a Döntéskontroll, amivel egyéni és csoportos döntéshozatalt fejlesztünk a pókert hozva modell-környezetnek. A pálinka ott segített, amikor egy pókerversenyen elért jó helyezést ünnepelve eldöntöttük, hogy feladva a nagyvállalati vezetői karriert, meglapítjuk az Actionlab-et. Trénerkedünk, illetve részt veszünk a cég magyarországi és nemzetközi fejlesztésében több, mint tíz éve. A legutóbbi büszkeségünk, az interaktív sorozatra épülő, Vonzalom alapú értékesítés tréning, ami során a főhőst segítve, nemcsak megmentjük az Elixír kézműves sörfőzdét a csődtől, de még a versenyelőnyt jelentő értékesítői karizmát is fejlesztjük.

További információért látogass el honlapjukra: www.actionlab.hu

ENGLISH SUMMARY

Attraction sales workshop

This is a morning seminar and workshop on attraction sales. Learn how to attract your clients and the secrets of master communicators through interactive series created by ActionLab.

The event will be held in Hungarian with no translation.

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációját kérjük a zita.vagujhelyi@amcham.hu címre szíveskedjenek elküldeni legkésőbb október 8-ig. A szeminárium az AmCham Hungary tagjai, valamint az Actionlab partnerei számára nyitott. A részvétel ingyenes.

A jelentkezéseket az érkezés sorrendjében dolgozzuk fel, cégenként maximum 2 fő vehet részt.

Adatvédemi információ / Privacy Policy

Event information

Thursday, 10 October, 2019
Registration: 08:30 - 09:00
Time: 09:00 - 11:00

AmCham Hungary, Konferencia terem
1051 Budapest, Szent Istvánt tér 11., 6. emelet

The event is only open for members. There is no participation fee for Members.

FULLY BOOKED/ A RENDEZVÉNY MEGTELT

Sajnos nem tudunk több regisztrációt fogadni.

See all events Upcoming events

WANT TO DISCUSS THIS FURTHER?

Vivien CSERNIK-TIHN

Vivien CSERNIK-TIHN

Communications Assistant