A Solti & Partners Consulting és a Keresztesi Produkciós Csoport cégek számára a Dunára, Loire-menti kastélyokra, Csillagkapura néző telkeket különített el Mézeskalácsvárosban. A telkeket ajándékba adják, az építkezéshez segítséget nyújtanak.

Szervezők

  • Solti & Partners Consulting Kft.
  • Keresztesi Produkciós Csoport

Helyszín: Bálna Budapest
1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Kilencedik alkalommal nyitják meg idén a Mézeskalácsvárost a Bálnában, a 306-os Kortárs Teremgalériában. Két éve cégek, intézmények számára is biztosítanak telkeket, egyetemek, mint a Szent István Egyetem vagy a Corvinus, további intézmények, mint például a Ferencvárosi Egészségügyi Szolgálat valamint olyan cégek mint a Diego vagy a Magyar Telekom is oda építenek.

A Mézeskalácsváros egy társasági művészeti program, célja elsősorban a teljesítményen keresztüli öröm megtapasztalása. Az összeépített, kivilágított város egyedülálló karácsonyi látványosság Budapesten, idén december 22-én nyitja meg kapuit és január végéig várja a látogatókat.

English summary

Gingerbread City is a contemporary Christmas statue. Anyone who is willing to participate in this social art can reserve a plot, and exhibit his / her own home made gingerbread building to the public by placing it on its plot at the city building reception. The illuminated Gingerbread City is open usually from mid-December till the end of January and the entrance is free.

További információ