Pályázzon Ön is a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerésre!

  • May 15, 2020
Ha Ön munkáltatóként tesz azért, hogy a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási lehetőségei javuljanak és folyamatosan fejleszti az érintettek toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatait, jelölje munkahelyét a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerésre!

A Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést a a Salva Vita Alapítvány 2010-ben vezette be, együttműködésben az Emberi Erőforrások Minisztériumával, az Amerikai Kereskedelmi Kamarával és a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesülettel, azzal a céllal, hogy elősegítse az álláskereső fogyatékos emberek és a foglalkoztatásukra nyitott munkáltatók egymásra találását, valamint ösztönözze és elismerje azon szervezeteket, akik folyamatos fejlesztéseket valósítanak meg a fogyatékos, illetve megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása terén.

 

Az elismerésre és a kapcsolódó logó használatára bármelyik nyílt munkaerő-piaci munkáltató jelentkezhet az üzleti szférából, a közszférából és a non-profit szervezetek köréből egyaránt, 2020. július 31-ig.

A logó, mely a vállalat külső és belső kommunikációjában egyaránt felhasználható, egyrészt azt üzeni, hogy a munkáltató örömmel fogadja a fogyatékos álláskereső emberek jelentkezését, valamint elkötelezett a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása iránt, másrészt nyilvánvalóvá teszi, hogy a szervezet kiemelt figyelmet fordít az esélyegyenlőségi szempontokra, mely elkötelezettség növelheti a cég presztízsét, illetve a szervezet CSR tevékenységébe is beépíthető.

Pályázni a www.fbm.hu oldalon található Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés pályázati adatlap kitöltésével lehet.

Webinar

Érdeklődik a Fogyatékosság-barát Munkahely díj iránt, de nem tudja, hogyan álljon neki a pályázatának? Kérdései vannak az online pályázati felülettel kapcsolatban? Ne aggódjon, segítünk!

2020. május 27-én (szerdán) délután 15.00 órakor egy információs eseményt tartunk – a járványügyi helyzetre tekintettel webinár formájában.

A webinár keretében bemutatjuk magát a programot, a pályázat menetét, egy korábban díjazott vállalatunk, a Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft. pedig beszámol a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása terén megvalósított eredményeiről, intézkedéseiről.

Bővebb információ és jelentkezés: Fogyatékosság-barát Munkahely elismerés információs webinár

Várjuk szeretettel!

Ha a pályázattal vagy a webinárral kapcsolatban kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

A Salva Vita Alapítvány képviseletében,

Kappel Katalin

Programvezető

ENGLISH SUMMARY


If you, as an employer, strive to improve the employment opportunities of people with disabilities and continuously improve your practices in the recruitment, employment and retention of disabled people, nominate your job for the Disability-Friendly Workplace Recognition!

Salva Vita Foundation, the Ministry of Human Resources, Hungarian Association for Excellence and American Chamber of Commerce in Hungary founded the award in 2010 to honor companies that demonstrate an outstanding commitment to employing disabled people. The Award raises the reputation of the company demonstrating that it is a responsible employer.

The Employers’ Award has dual aims: on the one hand, using the Award Logo, it supports the bringing together of disabled job seekers and employers who are ready to employ them. On the other hand, it rewards employers which are committed to best practices regarding disability in the workplace. Receiving the award, the employer becomes entitled to use the Award Logo for 2 years.

To nominate your workplace for the award, please fill out this application form on fbm.hu until May 31.

Webinar

If you want to learn more about the program, the application process, join our webinar on Zoom on May 27 at 3 p.m. where the representatives of Morgan Stanley Hungary will also talk about the successful measures implemented to support disabled people.

REGISTER TO THE WEBINAR

For further details, please contact:

  • Project coordinator: Katalin Kappel
  • E-mail: fbm@salvavita.hu
  • Telephone: +36 20 249 69 10