RugalmasUjrakezdesProgram_WEBRE3-1024x536

Menedzserszövetség: Rugalmas Újrakezdés Program - Jelentkezzen június 21-ig!

  • June 11, 2020
A Menedzserszövetség pro bono alapon indított Rugalmas Újrakezdés Programja azért jött létre, hogy támogatást nyújtson az ellátási láncába tartozó vállalatoknak és partnereinek, amelyeket a koronavírus hatására kibontakozó gazdasági válság jelentős mértékben érintett.

A „Rugalmas Újrakezdés” egy ingyenes, pályázati alapon működő, a Menedzserszövetség szakértői által lebonyolított, fókuszált vállalati tanácsadási projekt. Ennek keretén belül a kibontakozó gazdasági válság által jelentős mértékben érintett, és a programban történő részvételre sikeresen pályázó cégek számára egy kilábalási célú újrakezdési terv kerül összeállításra.

A tanácsadási projekteket három tanácsadói csapat fogja végrehajtani, mindhárom tanácsadó csapat 4 főből áll és szakértelmükkel a vállalati üzleti működés egy-egy szakterületét fedik le, úgymint üzleti stratégia és kereskedelem, vállalatfinanszírozás és kontrolling, vállalati folyamatok és emberi erőforrás-menedzsment, valamint marketing és kommunikáció.

Jelentkezési és anyag benyújtási határidő: 2020. június 21. éjfél.

A programról és a szakmai csapatról további információt itt érhető el (PDF)

A jelentkezés feltételei

A Rugalmas Újrakezdés programban való részvételre a Menedzserszövetség tagjai által képviselt vállalatok és olyan külsős vállalatok is jelentkezhetnek, ahol a pályázatot benyújtó vezető vállalja a Szövetségbe való belépést legkésőbb a pozitív elbírálást követően.

A programra külön erre a célra létrehozott online felületen keresztül lehet jelentkezni a Menedzserszövetség weboldalán keresztül.

A jelentkezés feltételei, kötelezően beadandó anyagok:

  • A vállalat elmúlt 2 évének adózás utáni pozitív eredménye (a jelentkezési adatlapon kérjük feltüntetni)

  • Nullás adóigazolás benyújtása a pályázat pozitív elbírálását követően (nyertes pályázatok elbírálását követően kérjük majd benyújtani)

  • Kizárólag a koronavírus hatására kialakult gazdasági válság miatt nehéz helyzetbe kerülő cégek jelentkezését tudjuk pozitívan elbírálni

(az ezzel kapcsolatos háttérinformációkat a jelentkezési adatlapon tudják a pályázók összefoglalni)

  • A Jelentkezési adatlap hiánytalan kitöltése és feltöltése a jelentkezési felületre

  • Céginformáció, cégbemutató feltöltése a jelentkezési felületre

A jelentkezési felület a következő linken keresztül érhető el: www.menedzserek.hu/jelentkezes