Csapatépítő Programok Vállalatoknak a Szegletben

  • January 06, 2020
Csapatépítőt tervez? Itt egy remek lehetőség!

Kedves AmCham Tagok!

.

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Szeglet Közösségi Tér csapatépítő programjait, melyety olyan helyszínen rendeznek meg, ahol megváltozott munkaképességű emberek dolgoznak, és ahol ennek a szolgáltatásnak a megrendelésével egy jó ügyet támogathat.

A Salva Vita Alapítvány több, mint 25 éve segíti a vállalatokat abban, hogy sikeresen alkalmazzanak megváltozott munkaképességű embereket.

2019 novemberében az alapítvány megnyitotta a Szeglet Közösségi Teret, ahol helyet kapott egy kávézó és négy olyan műhely, ahol megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására van lehetőség.

Olyan csapatépítő programokat kínálnak vállalatoknak, ahol be lehet kapcsolódni ezeknek a műhelyeknek a munkájába. Látványkonyhánkban vegán szendvicskrémeket készíthetnek együtt, kreatív műhelyükben pedig hulladékból lehet dísztárgyakat és használati tárgyakat készíteni.

Textilnyomdájuk vállalati igényekre szabott termékeket készít az események vizuális formavilágához igazodóan.

A csapatépítő programhoz fotózás és catering is rendelhető, a házban működő fotóstúdió és kávézó jóvoltából.

A Salva Vita Alapítvány fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberek integrációjával kapcsolatos érzékenyítő programelemet is tud a csapatépítőbe kapcsolni.

A csapatépítő programot a cégek egyedi igényeihez tudják igazítani. A házban kiadó rendezvénytermek is vannak, ahol egyéb programelemek is megvalósíthatóak.

További információkért és fotókért kattintson IDE.

AJÁNLATKÉRÉS I Harangi Rita I teremberles@szeglet.hu I 06 20 3998131

SZEGLET KÁVÉZÓ ÉS KÖZÖSSÉGI TÉR
1116 Budapest, Albertfalva utca 3.
szeglet.hu