smart_cover

Blue Colibri App: Ingyenes Smart kríziskommunikációs csomag

  • March 17, 2020
Munkáltatóként új kihívások elé állít minket a kialakult helyzet, amelyeket újfajta megoldásokkal és eszközökkel érdemes kezelnünk. Az azonnali és hiteles tájékoztatáshoz, valamint a távmunka kihívásaihoz kínál a rendkívüli helyzetre való tekintettel ingyenes megoldást a Blue Colibri App.
A vírus megjelenése az egészségügyi kockázatok mellett, a gazdaságra is jelentős hatást gyakorol. A cégek előtt a legnagyobb kihívás a veszteségek minimalizálása és a megfelelő, hiteles, folyamatos tájékoztatás. Sorra jelennek meg olykor egymásnak ellentmondó információk a közösségi média felületeken és különböző portálokon. A bizonytalanság, az információ hiánya és a fokozódó pánik pedig jelentősen megnyirbálja a gazdaságot, és tovább rombolja a munkavállalói elkötelezettséget.
Az elmúlt hetek belső kommunikációs postjait elemezve elindítottuk számukra az INGYENES Blue Colibri App Smart csomagot, amely segít a kríziskommunikációban és a hiteles, pontos tájékoztatásban.

Szeretnénk minél több vállalatnak segíteni a koronavírus-járvány kapcsán, így mától minden érdeklődő számára ingyenessé tesszük a Blue Colibrit.

A részletes közleményünket itt olvashatjátok: LINK

A Blue Colibri App Smart lehetővé teszi, hogy egyszerre több ezer munkavállalót érjünk el földrajzi helytől függetlenül. Valós idejű és azonnali híreket, kiemelt értesítőket osszunk meg, valamint tájékoztatásokat adjunk ki a higiéniai intézkedésekről és a megelőzésről, valamint az esetleges korlátozásokról az összes dolgozónak, vagy akár egyes csoportoknak. A bevezetést rövidített időtartammal, 1-2 nap alatt lebonyolítjuk.